Alla har stor fantasi & humor -utvidga

Kursen riktar sig till de som är vana/ovana att stå inför publik. Antingen har de gått hos oss tidigare eller så är du nyfiken och förstått att teaterns improvisations tekniker o games kan öppna dina inre resurser

Kursen går ut på att höja nivån på innovativt tänkande i Sverige. Genom roliga och kreativa övningar strävar vi efter att hitta upplevelser, metoder, flöden och idéer som du kan ha nytta av oavsett vilket kreativt rum du väljer att vara verksam inom. Att möta publik är enklare med Tekniker/Knep från från teaterns handfasta verktyg. 

Utveckla er gruppdynamik. Hantverket inom teatern hjälper dig att förstärka din kraft. Du kanske skriver, föreläser, målar, dansar, står på scen, predikar… eller helt enkelt bara vill hitta mer skratt och galenskap i ditt liv.

Var går gränsen mellan att driva / stötta / bli för passiv. Vi utforskar ett lättare och närmare internt och externt bemötande. Det publika är vitalt Med gruppen och kursledarna som stöd kan du släppa loss din fantasi.

Kursen är helt upplevelsebaserad och tillsammans skrattar vi och skapar ett prestigelöst flöde av idéer som du kan använda i ditt eget skapande, i din vardag och i din egen humor.

Vi skapar en trygghet där kunskap om aktör-teknik ger tillgång till humorn och det som är intressant för det publika.

Marvin Yxner
Kända från TV / Film/ Scenen bl.a ”Hem till dig eller mig eller var och en till sig” av Lasse Hallström och ”Percy tårar” av Killing-gänget är två legendariska TV-klassiker. Som regissör har han satt upp ca: 50 teaterpjäser. Från 70-talet har han utbildat skådespelare på Scenskolor /Teaterhögskolor. Här en helt unik kurs med Skådespelaren och legendaren Marvin Yxner med omfattande erfarenhet som regissör, skådespelare och teaterpedagog. Missa inte!

Robert Pukitis
Verksam som skådespelare och regissör sedan 1987. Har iscensatt stora evenemang i bl.a. Kungsträdgården, Stockholms Stadshus, Riddarholmen och spelet på Skeppsbron vid Millenieskiftet. Regisserat Opera, Kammarspel, Riddar- & tornerspel och barnteater. Pedagogiskt drivande i att förmedla och förädla improvisation som konstart. Nu arbetar han som pedagog i scenframställning och improvisation på Skara Skolscen.

Vi använder Teaterns Improvisations Teknik:

• humor-historiens vingslag – vi utvecklar den moderna komedin

• knep och tekniker som används inom komedin i hundratals år. 

• hur sagan, rollfördelning och storytellingen i det moderna sammanhangen

• skådespelarhantverkets dolda och öppna knep, både verbala och kroppsliga

• hur gör vi det roligare – att använda gags eller inte – det är frågan…

Robert Pukitis & Marvin Yxner

Fantasi är viktigare än fakta

Albert Einstein

Kom ihop ett gäng. Max 16 – minst 8 (6 st är möjligt) Företag, Kompisar, Föreningar…

Ta kontakt med oss – det finns kontakt formulär på den här hemsidan.

eller lägg ett sms på 0707873537