Kurs Fridhem

Dessa två kurser är under 2024 vilande.

Marvin han anlitas för att hålla utdrag/format ur kurserna. en timme, halvdag eller två dagar.

Martin gör sin fantastiska ståupp och sina övriga fina föreställningar över hela landet. bl.a ståupp-Kajak

Vi har föreställning ikväll

Denna kurs vänder sig till dig som vill undersöka publikmötet. Varje dag gör gruppen en ny föreställning som framförs inför publik.  Det sker bara en gång, här och nu. Föreställningen kan innehålla sketcher, minipjäser, monologer, dans, revynummer, dikter, sång, impro, perfomance, ja, vad som helst… allt nyproducerat av gruppen under dagen efter att vi arbetat med lustfyllda improtekniker och skrivövningar.  Vi undersöker olika scenuttryck, hur man håller uppe intresset hos publiken, pauseringar, närvaro och timing.

Kursledare är Martin Svensson, och Marvin Yxner.

Marvin har stått på scen 15000 kvällar, medverkat i 45 filmer, regisserat 77 föreställ-ning-ar och gjort praktfiasko inför Lant-manna-förbundet 1998.  Martin var med i julrevyn i Klippan 1979.

Två Kurser på Fridhem FHS i Svalöv ”Humor & Kreativitet” och ”Jag har föreställning i kväll” Kommer troligen sommaren 2021. Om Fridhem öppnar igen…

Humor och kreativitet

Genom roliga och kreativa övning-ar strävar vi efter att hitta upplevelser, metoder, flöden och idéer som du kan ha nytta av oavsett vilket kreativt rum du väljer att vara verksam inom.Du kanske skriver, målar, dansar, står på scen, predikar… eller helt enkelt bara vill hitta mer skratt och galenskap i ditt liv.Med gruppen och kursledarna som stöd kan du släppa loss din fantasi.Tillsammans skrattar vi och skapar ett prestigelöst flöde av idéer som du kan använda i ditt eget skapande, i din vardag och i din egen humor.

Kursledare är Martin Svensson och Marvin Yxner. Marvin är skådespelare, regissör och en av Sveriges mest etablerade och ansedda teaterpedagoger och har haft improkurser på Fridhem i 17 år. Kuriosa: Marvin var sångare i pojkbandet Explaine.

Martin är en rutinerad och professionell komiker som har gjort över 2300 ståupp-föreställningar och håller även kurser i standup på Fridhem. Kuriosa: Martin har varit med i Guinnes rekordbok tre gånger.